Proefles aanmelden

Wil je een keer meedoen? Dat kan!

Info over de proefles

Hierbij kun je je opgeven voor een proefles voor enkele van de lessen. Voor de workshops zijn geen proeflessen mogelijk.
Als je de proefles leuk hebt gevonden krijg je alle verdere info mee zodat je je kunt inschrijven en meteen de week erna kan starten en zo mogelijk een groot optreden meemaken aan het eind van het seizoen.
Inschrijving is voor onbepaalde tijd. Eventueel kun je zelfs doorstromen naar een selectieklas of naar de opleidingen.

Een proefles kost 10 euro en je kunt voor aanvang van de les à contant (liefst gepast) afrekenen. Er is in de studio geen pinapparaat aanwezig. Ouders mogen bij de kinderlessen het laatste kwartiertje van de proefles kijken.

Let op, vaak komt de bedankmail in de Spamfolder. Vergeet deze niet te checken! Heb je nog niets ontvangen, e-mal ons op:studiofafa@gmail.com

De school gaat 15 minuten voor de les open. Als je de proefles komt doen, maar ook als je op les komt, verwachten we dat je 15 minuten van te voren aanwezig bent.Je hoeft nog geen speciale kleding of schoeisel te hebben dus je kan gewoon iets makkelijks aantrekken en op sokken dansen. Het trainen op blote voeten of gekleurde schoenen is niet toegestaan.

Meld je nu aan!

    Ik ben hier via*    Proefles voor*    Gebruik ooievaarspas*